Waarom zou je kiezen voor een nieuwe heftruck?

Ben je ook op zoek naar aan nieuwe en betrouwbare heftruck voor in jouw magazijn? Of wil je een extra heftruck aanschaffen en heb je niet het geld voor een nieuwe heftruck? Waarom zou je dan niet eens kijken naar een tweedehands heftruck. Een dergelijke heftruck is qua investering vele malen goedkoper en tegelijkertijd maak je gebruik van de voordelen van een extra heftruck.

Waar ga jij je nieuwe heftruck voor gebruiken?

Transportmiddelen zijn in kleine en grote magazijnen onmisbaar. Een heftruck draagt bij aan het verhogen van de werk efficiëntie. Je kunt op een snelle manier producten verplaatsen. Het is wel van groot belang dat het personeel in het bezit is van een heftruck rijbewijs. Hiermee voorkom je vervelende situaties op de werkvloer.

Wat zijn de voordelen van een tweedehandsheftruck?

Hieronder nog even in de belangrijkste voordelen:
– Je hebt vaak keuze uit een vele soorten en verschillende merken
– Is altijd op voorraad en direct leverbaar hierdoor kun je de heftruck heel snel gebruiken en levert het direct rendement op
– Wanneer je het geld niet direct hebt liggen kun je altijd overwegen of je een leasecontract afsluit.
– Een heftruck wordt altijd afgeleverd met garantie. Dat is een hele geruststelling en hoef jij je niet druk te maken over eventuele reparatiekosten.
– Een heftruck is altijd gecertificeerd en voldoet aan de veiligheidseisen binnen Europa en is altijd voorzien van een Nederlandse handleiding.

Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten wanneer je een tweedehands heftruck gaat aanschaffen?

Ben je in de markt voor een nieuwe heftruck, dan is het raadzaam om onderstaande te lezen. Dit zal je helpen in het maken van een keuze in je oriënteringsfase.

– Waar ga jij de heftruck voor gebruiken?
– Hoe zwaar zijn de producten die je wilt verplaatsen?
– Hoe vaak gebruik je de heftruck?
– Wil je een aandrijving op Electro, Gas of Diesel?

Je bent altijd goed af met een tweedehands heftruck. Maak je niet teveel zorgen en laat je vooral adviseren door een specialist op het gebied van heftruck en de mogelijkheden hierin. En je zal zien dat de geselecteerde heftruck voor jouw situatie het beste en meest efficiënt is.

Help ik was betrokken bij een verkeersongeluk! Wat nu?

Hoe voorzichtig je in het verkeer ook bent: een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Ook wanneer je zelf nog zo alert bent kan het zijn dat je betrokken raakt bij een verkeersongeluk. Doordat er veel verkeersdeelnemers op de weg zijn is de kans groot dat een andere fietser of automobilist een keer een verkeerde inschatting maakt of niet goed oplet. Dit kan er in resulteren dat ook jij een keer betrokken raakt bij een verkeersongeval. En wat gebeurt er dan? Dat gaan we je in dit artikel kort en bondig uitleggen. Ben je nieuwsgierig wat je wel en juist niet moet doen op het moment dat je betrokken bent geraakt bij een verkeersongeval? Wij vertellen het je!

Veiligheid boven alles

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je jezelf in veiligheid brengt. Laat je grondig onderzoeken door een arts en neem je eigen klachten serieus. Hierbij is het belangrijk dat je zo snel mogelijk handelt en dit niet gaat uitstellen tot een later moment. Wat daarnaast ook van groot belang is, is dat je al je gemaakte kosten als gevolg van het ongeval noteert. Door deze kosten bij te houden heb je een beter inzicht in de totale kosten die jij hebt gemaakt en kun je deze vervolgens makkelijker en sneller verhalen bij de tegenpartij. Als slachtoffer van een verkeersongeval sta jij in je recht om bij de tegenpartij je gemaakte kosten te declareren.

Schakel een letselschade jurist in!

Je kunt via de website www.aanrijdingletsel.nl meer informatie vinden over wat te doen na een ongeval. Wil je juist meer weten over het bedrag waar je recht op hebt na een ongeval? Dan kun je beter specifiek zoeken naar hoogte letselschade berekenen. Met behulp van een rekentool kun je een schatting maken van het bedrag waar je hoogstwaarschijnlijk recht op hebt. Maar let op: het is en blijft een schatting. Mocht je een preciezere indicatie willen van je letselschadevergoeding kun je beter een letselschade jurist inschakelen!

auto's, dauw, drinkglas

 

Kiezen uit vele private lease aanbiedingen

Het is tegenwoordig goed mogelijk om te kiezen uit vele private lease aanbiedingen. Om die reden is het ook interessanter dan ooit tevoren om voor deze vorm van leasen te kiezen. Juist ook omdat meer en meer aanbieders, meer en meer merken en modellen gaan aanbieden. Dat betekent dus ook dat bijna alles mogelijk is, voor een zeer geschikte prijs. Het is ook goed om te kijken welke verschillende mogelijkheden er allemaal liggen als het gaat om het leasen van de mooiste modellen die er op dit moment te krijgen zijn. Dit maakt het wel heel interessant.

Kijken naar de voorwaarden

De hoogte van de private lease aanbiedingen hangt af van een aantal voorwaarden. Deze zijn niet anders dan bij gewone vormen van leasen. Het is bijvoorbeeld zo dat er gekeken wordt naar het aantal kilometers dat per jaar wordt gereden met een auto. Daarnaast is het vaak zo dat gekeken wordt naar de lengte van het contract. Dit gaat dan in een bepaald aantal maanden, meestal 36 of 48 maanden. Dit betekent dus dat drie tot vier jaar van de aanbieding te genieten is. Dit kan dus wel heel veel voordeel bieden wanneer je naar de kosten kijkt.

Een passende auto vinden

>Omdat tegenwoordig de private lease aanbiedingen eigenlijk in alle soorten en maten te vinden zijn, is het gemakkelijker mogelijk om een passende auto te vinden. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de vele soorten modellen. Het is natuurlijk wel altijd belangrijk om even op te letten of de auto voldoet aan de wensen en eisen die je hebt. Het gaat dan bijvoorbeeld om bepaalde opties die je graag wilt. Zitten deze wel in de aanbieding opgenomen? Dit is altijd een zaak waar even aandacht voor moet zijn wanneer je op zoek gaat naar de beste leasedeal die er is.

 

De merken en modellen van auto’s

Auto's van boven

Bij het aanschaffen van een auto komt vaak meer kijken dan je in eerste instantie had gedacht. Er zijn een aantal zaken waar je zeker rekening mee moet houden, denk hierbij aan het merk, model, kleur en natuurlijk als allerbelangrijkst de staat van de auto.

Merken

Als je van auto’s houdt of juist helemaal niet maakt vaak niet uit, bijna iedereen heeft wel voorkeur voor een bepaald automerk. Het kan zo zijn dat je altijd een bepaald type merk voor huis hebt staan en je deze ook zeker niet wilt vervangen door een ander soort merk. Het kan ook goed voorkomen dat je juist alle soorten merken een keer hebt willen proberen of dat je gaat voor een ander soort model van wel hetzelfde werk. Zo kan je bijvoorbeeld jarenlang een Ford Mondeo hebt gereden en dit jaar juist gaat voor de Ford Focus 2016.

Modellen

Ieder merk heeft een tal aan modellen met verschillende soorten uitvoeringen. Als je een keuze hebt gemaakt wat voor soort merk je wilt kan je kijken naar de verschillende soorten modellen die dit merk aanbiedt. Naast dat er verschillende soorten modellen zijn is de kans groot dat elk model nog een specifiek soort uitvoering heeft of dat er een exclusief model wordt aangeboden. Richt je dus voornamelijk op wat jij wilt en welke wensen jij hebt. Zo kan je hopelijk de auto die jij op het oog had voldoen aan alle behoeftes.

Waar schaf ik mijn auto aan

Je kunt een auto op vele manieren aanschaffen, denk hier bijvoorbeeld aan een autodealer of via een van de bekende doorverkoop websites waar je gemakkelijk alle tweedehandsauto’s kunt bekijken. Het is vaak afhankelijk waar jij een goed gevoel bij hebt en wat je maximaal te besteden hebt. Ga je voor nieuw of kies je voor tweedehands? Zowel nieuw als tweedehands brengen voor en nadelen met zich mee. Overweeg deze voor en nadelen en kijk naar wat je met de auto wilt. Moet deze de komende 10 jaar nog meegaan of ben je meer opzoek naar een auto die het nog 2 jaar volhoudt? Leg alle aspecten naast elkaar en kom zo gemakkelijk tot een eindconclusie.

car traffic drone view

VGM Checklist Aannemers is belangrijk voor verschillende bedrijven

vca

Een VCA, wat houdt dat precies in?

Een VCA is een VGM Checklist Aannemers. VCA is tegenwoordig onmisbaar. Steeds meer onderneming hebben een VCA of vragen hier om. Deze onderneming voeren regelmatig vele risicovolle werkzaamheden uit, meestal in risicovolle omgevingen.
Als je werknemer of contractor bent van een aannemer en jouw opdrachtgevers stellen een VCA certificaat verplicht kan je een VCA opleiding volgen. Het is al mogelijk om deze VCA opleiding in een hele dag af te ronden, tevens kan je kiezen voor een zelfstudieprogramma. Bedrijven zijn over het algemeen schuldig tot dat zij kunnen aantonen dat ze het mogelijke hebben gedaan om ongevallen en onveilige situaties te voorkomen. Een bedrijf met geldig VCA-certificaat voldoet niet automatisch aan het bewijs van onschuld, maar het helpt hier wel aanzienlijk in mee.

Een VCA opleiding in groepsverband

Tijdens de VCA opleiding wordt er veel aandacht besteedt aan de lesstof en jouw eventuele vragen daarover. De opleider neemt de lesstof in groepsverband met je door, deze les is heel interactief ingericht. Om een goed beeld te kunnen krijgen bij de lesstof wordt deze stof met tastbare voorbeelden uit de praktijksituatie behandeld. Na deze lesstof maak je een proefexamen en dit proefexamen wordt daarna nagekeken in groepsverband. Op deze manier leer je makkelijk en snel de juiste antwoorden op de vraag en waarom dat de juiste antwoorden zijn. De VCA cursus is speciaal bestemd voor medewerkers die werkzaam zijn bij een aannemer, contractor of opdrachtgever die het VCA verplicht stelt en die leiding geven aan operationele medewerkers in de industrie en de bouw. Elke drie jaar wordt het bedrijf gecontroleerd op de naleving van de VCA richtlijnen. Tijdens deze controle wordt er gekeken of alle medewerkers beschikken over een VCA diploma. Al met al is het dus duidelijk dat een VCA heel belangrijk is.

Een heftruckcertificaat haal je met de heftruckopleiding Zwolle

heftruckcertificaat in amsterdam

Een goede heftruckopleiding bij jou in de buurt!

Ben je opzoek naar een goede heftruckopleiding in Overijssel? Haal dan je eigen heftruckcertificaat in Zwolle. Hiervoor hoef je dus niet het hele land door voor een goede heftruckopleiding, dit scheelt veel moeite en tijd. Ons opleidingscentrum in Zwolle is helemaal ingericht om de beste heftruckopleidingen te kunnen geven waarin veel voorkomende situaties getraind kunnen worden. Op deze manier ben je ten alle tijden goed voorbereid voor verschillende voorkomende situaties. Tevens bestaat ons team uit enthousiaste instructeurs die je graag willen helpen met het behalen van je eigen heftruckcertificaat.

Wat kan je precies verwachten tijdens de heftruckopleiding?

Tijdens de heftruckopleiding wordt de theorie en praktijk met elkaar afgewisseld. Je hoeft dus niet eindeloos te studeren of oefenen voor de heftruck. De opleiding in Zwolle is zo ontwikkelt dat je verschillende heftrucks gaat besturen en verschillende ladingen leert te verplaatsen. Ons opleidingscentrum in Zwolle is zo ontwikkeld dat er een parcours is voor het nemen van kleine bochten en het draaien om verschillende krappe hoeken. Je leert dus de volledige controle te bewaren over het hulpmiddel en efficiënt maar vooral veilig te werken met een heftruck.

Verschillende niveaus

Omdat wij willen dat een heftruckopleiding toegankelijk moet zijn voor iedereen, hebben wij de heftruckopleiding verdeelt in drie verschillende niveaus. Zo hebben wij een heftruckopleiding voor mensen die in het verleden al eens een heftrukcertificaat hebben gehaald, maar waarvan deze is verlopen of in de toekomst gaat verlopen. Ook hebben wij een heftruckopleiding voor mensen die al enige ervaring hebben met de besturing van een heftruck, maar nog geen heftruckcertificaat hebben gehaald. Ten slotte hebben wij een heftruckopleiding voor mensen die nog helemaal geen ervaring hebben met de besturing van een heftruck. Hierbij wordt de basis van de theorie en praktijk uitgebreid behandeld, deze opleiding zal slechts twee dagen in beslag nemen.

Is een online drukkerij verantwoordelijk voor beschadiging tijdens transport?

Als je online jouw drukwerk bestelt en het drukwerk beschadigd op wat voor manier dan ook (tijdens transport, veel te laat geleverd, nat drukwerk) dan is de drukkerij in kwestie meestal niet de partij die hier blaam treft. Je kunt zelf het drukwerk laten transporteren (meestal biedt de online drukkerij aan het voor je te verzenden met een partij waar zij ervaring mee hebben). De vuistregel is dat een goede online drukkerij alles regelt van bestelling tot aflevering.

Waarom je het best bij een vaste drukwerk partner kunt bestellen

Heb je een bedrijf dat vaak drukwerk bestelt om wat voor reden dan ook dan is het verstandig een vaste partner te zoeken voor al jouw drukwerk. Zorg er ook voor dat je een vast contactpersoon hebt waar je terecht kunt met al jouw vragen en opmerkingen en dat deze persoon ook jou serieus neemt. Je bent bij de meeste online drukkerijen altijd welkom voor een kop koffie, en een praatje. Op deze manier profiteer je optimaal van het persoonlijke aspect en als je daar regelmatig drukwerk besteld is het zelfs mogelijk om prijs afspraken te maken. De drukkerij om de hoek kan je meestal niet zo goed voorzien als een grotere online drukkerij die vaak in bulk orders verwerkt. Als je goed geholpen wordt door jouw online drukkerij is het wel zo netjes hen ook weer verder te helpen door hen weer verder te promoten via mond tot mond reclame.

Een goede drukkerij is vaak een drukkerij die concurrerend is

Dit is deels waar. De prioriteit van elke goede online drukkerij is dat het drukwerk van hoge kwaliteit is, en daarna dat de prijs goedkoop is. Slechte drukkerijen gaan er vaak onder zitten met hun prijs en bieden dan een lagere grams papier aan of een slechtere kwaliteit inkt. Maak hierin dus een goede afweging. Een portie goed drukwerk is het visitekaartje van jou en de drukker die je gebruikt.

drukkerij-online