Dakdragers voor de Renault Megane en Scenic

We zitten op het moment vol in het wintersportseizoen en veel mensen nemen graag de auto mee op wintersportvakantie. Het heeft immers vele voordelen om met de auto op vakantie te gaan, maar helaas komen er ook enkele nadelen kijken bij het meenemen van de auto op vakantie. Het grootste nadeel is natuurlijk het ruimtegebrek, zeker op wintersportvakantie. Bij een vakantie met het vliegtuig of met de trein is het meenemen van veel of grote bagage simpelweg een kwestie van meer bagage inchecken of een plekje zoeken voor de ski’s, maar zodra u op wintersportvakantie gaat met de auto krijgt u te maken met een beperkte hoeveelheid bagageruimte. Voor de Renault is er een hele simpele oplossing voor dat probleem: dakdragers Renault Megane en dakdragers Renault Scenic.

Lees Verder >>

Goed computerreparatiebedrijf in of buiten Schagen vinden? Wij vertellen je hoe

Je computer laat je altijd net op het verkeerde moment in de steek. Je hebt ‘m ook eigenlijk gewoon elke dag nodig. In plaats van meteen naar een fysieke winkel te rennen of op het internet op te gaan en een nieuwe te shoppen, is het in negen van de tien gevallen nog prima mogelijk je computer te laten repareren. Als je in Schagen woont, kun je je tijdens je zoektocht naar een goed computerreparatiebedrijf beperken tot een bedrijf in die woonplaats, maar dat hoeft niet per se. Aan de hand van de tips en adviezen die we je in dit artikel geven, hopen we dat het wat eenvoudiger wordt om een goed reparatiebedrijf in of buiten Schagen te vinden.

Lees Verder >>

Rijden als een baas

Hoe herken je de auto van je werkgever op een parkeerplaats? Het antwoord is eenvoudig. De auto van je baas is een echte executive auto. Hij zal deze niet altijd zelf besturen. Veel belangrijke mensen hebben een privé chauffeur die hun naar de werkplek rijdt. De auto van je baas is doorgaans ook heel mooi uitgerust. Hij beschikt over de nodige luxe. Eén van de kenmerken van een executive auto is dat er wifi in zit verwerkt. Je baas hecht waarde aan zijn comfort onder het autorijden.

Lees Verder >>

Je computer laten repareren in Voorschoten

computerWat doe je als je computer er mee ophoudt? Je kunt hem natuurlijk terug brengen naar de winkel maar daar kunnen ze er vaak weinig mee. Als je binnen de garantie valt krijg je misschien een nieuwe maar anders denken mensen vaak dat er niets anders op zit om maar een nieuwe te kopen. Dat hoeft echter helemaal niet. Er zijn namelijk genoeg bedrijven die zich richten op de reparatie van computers, laptops, tablets en telefoons en dat hoeft echt niet zoveel te kosten. Ook bij jou in de buurt als je in Voorschoten woont.

Google levert alle relevante links

Wat doet iedereen als we iets zoeken? Googelen natuurlijk. In de Google resultaten zie je als eerst de adwords links staan, gesponsorde link van bedrijven. Vaak heb je dan al gelijk een bedrijf in de buurt. Als je verder kijkt zie je de google maps resultaten en de gewone google resultaten.

Google Maps visualiseert alle bedrijven in de buurt

Met Google Maps zie je in een handomdraai waar alle relevante bedrijven zitten ten opzichte van jouw positie. Handig als je de computer zelf wil wegbrengen maar soms zijn er bedrijven die iets verder weg zitten en een haal- en brengservice aanbieden. Dan hoef je niet eens je huis meer uit.

Reviews vertellen iets over het bedrijf maar niet altijd

Google geeft de Google reviews weer door middel van oranje sterren waarbij 5 het hoogst haalbare is. Over het algemeen is het zo dat hoe meer reviews er gegeven worden hoe betrouwbaarder de score is. Het is echter geen wetenschappelijk instrument en soms zijn er mensen die kwaad willen. Bij minder dan vijf reviews geeft Google de resultaten niet weer.

Wat is handig in de buurt van Voorschoten?

PC Refresh

Niet ver van Voorschoten, in de Stephensonsstraat in Den Haag, zit PC Refresh, een groeiend bedrijf dat zich toelegt op reparatie van computers, waaronder pc’s, laptops en tablets. Ze bieden een vrijblijvende diagnose aan voor computerproblemen zodat een reparatie nooit onverwacht duurder uit kan vallen. Ook hebben ze een haal- en brengservice en komen ze op locatie.

Eelveld Computers

Het adres van dit bedrijf is Achter de Lindehoeve 14. Het is een klein bedrijf dat zich bezighoudt met zowel reparatie als verkoop en advies. Ze komen ook op locatie.

PC Checkpunt

PC Checkpunt zit op de Fruitweg in Leiden maar als je in Voorschoten woont maakt dat nauwelijks uit. Dit bedrijf adverteert er namelijk graag mee dat ze aan huis of aan kantoor komen, de afstand is dus minder belangrijk. Je kunt zowel telefonisch als online een afspraak maken, ze hebben een haal- en brengservice en diensten op afstand.

Microfix

Dit bedrijf zit iets verder weg, de Willem Barentszstraat in Leiden. Net als PC Refresh doen ze een vrijblijvende diagnose van je probleem alvorens het te repareren. Tarieven worden van geval tot geval bepaald en de reparatietijd ligt tussen de vijf en de tien werkdagen.

Let op bij de keuze van het bedrijf

Naast de Google reviews kan je bij de keuze van het computerbedrijf kijken naar het ICT Waarborg certificaat. Ook geeft de SSB Leerbedrijf erkenning weer dat het bedrijf stageplaatsen mag aanbieden aan toekomstige computerspecialisten.

Is een online drukkerij verantwoordelijk voor beschadiging tijdens transport?

Als je online jouw drukwerk bestelt en het drukwerk beschadigd op wat voor manier dan ook (tijdens transport, veel te laat geleverd, nat drukwerk) dan is de drukkerij in kwestie meestal niet de partij die hier blaam treft. Je kunt zelf het drukwerk laten transporteren (meestal biedt de online drukkerij aan het voor je te verzenden met een partij waar zij ervaring mee hebben). De vuistregel is dat een goede online drukkerij alles regelt van bestelling tot aflevering.

Waarom je het best bij een vaste drukwerk partner kunt bestellen

Heb je een bedrijf dat vaak drukwerk bestelt om wat voor reden dan ook dan is het verstandig een vaste partner te zoeken voor al jouw drukwerk. Zorg er ook voor dat je een vast contactpersoon hebt waar je terecht kunt met al jouw vragen en opmerkingen en dat deze persoon ook jou serieus neemt. Je bent bij de meeste online drukkerijen altijd welkom voor een kop koffie, en een praatje. Op deze manier profiteer je optimaal van het persoonlijke aspect en als je daar regelmatig drukwerk besteld is het zelfs mogelijk om prijs afspraken te maken. De drukkerij om de hoek kan je meestal niet zo goed voorzien als een grotere online drukkerij die vaak in bulk orders verwerkt. Als je goed geholpen wordt door jouw online drukkerij is het wel zo netjes hen ook weer verder te helpen door hen weer verder te promoten via mond tot mond reclame.

Een goede drukkerij is vaak een drukkerij die concurrerend is

Dit is deels waar. De prioriteit van elke goede online drukkerij is dat het drukwerk van hoge kwaliteit is, en daarna dat de prijs goedkoop is. Slechte drukkerijen gaan er vaak onder zitten met hun prijs en bieden dan een lagere grams papier aan of een slechtere kwaliteit inkt. Maak hierin dus een goede afweging. Een portie goed drukwerk is het visitekaartje van jou en de drukker die je gebruikt.

drukkerij-online

Brodit als bijrijder

iPhone 6

Alles bij de hand

Wanneer jij op reis gaat neem je graag van alles met je mee, ook voor onderweg. De tas met broodjes heeft zijn vaste plek tussen de bestuurdersstoel en de bijrijdersstoel. De kinderen zitten op de achterbank, met de slaapzakken en kussens bij zich zodat ze klaar zijn voor een lange reis. Na een intensieve voorbereiding ga je met je gezin op pad. Aan alles is gedacht. De reispapieren, paspoorten, en wat je al niet verder kan bedenken; alles is bij de hand. Ook je mobiele telefoon verdient wat dat betreft een goede plek onderweg.

Je mobiele telefoon is onmisbaar

Want waar zou jij zijn zonder je mobieltje? Je ziet precies waar je onderweg files tegen zal komen, en ook houd je de weersverwachtingen nauwgezet in de gaten. En wanneer het gesprek verstomt omdat het ’s nachts zo heerlijk rustig rijden is en je bijrijders in slaap dommelen geniet jij van je persoonlijke playlist. Jouw muziek die je met net zoveel zorg hebt uitgezocht. Want de tijd dat je alleen maar belde en sms-te met jouw mobieltje ligt ver achter je. Je mobieltje is veel belangrijker geworden, en waarom zou je het dan wegmoffelen; jouw mobieltje hoort thuis op je dashboard.

Jouw mobiele telefoon verdient Brodit

Je mobiele telefoon verdient een mooie plek die er speciaal voor is ingericht. Brodit maakt speciaal voor jou een mobiele telefoonhouder voor je iPhone 6 die muurvast zit verankerd in je dashboard. Zonder dat je hem ziet zitten, zonder dat je de aanwezigheid als storend kan ervaren. Je mobiele telefoon zelf heeft bij de ontwerpers van Brodit dezelfde aandacht. De houder waar jij je telefoon in klikt is met net zoveel zorg ontworpen. Jouw mobiele telefoon zit muurvast, en daarnaast biedt Brodit jou een optimaal rijcomfort. Daar waar een dashboard ophoudt begint Brodit. Zo ga jij comfortabel op reis. Bon voyage.