Help ik was betrokken bij een verkeersongeluk! Wat nu?

Hoe voorzichtig je in het verkeer ook bent: een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Ook wanneer je zelf nog zo alert bent kan het zijn dat je betrokken raakt bij een verkeersongeluk. Doordat er veel verkeersdeelnemers op de weg zijn is de kans groot dat een andere fietser of automobilist een keer een verkeerde inschatting maakt of niet goed oplet. Dit kan er in resulteren dat ook jij een keer betrokken raakt bij een verkeersongeval. En wat gebeurt er dan? Dat gaan we je in dit artikel kort en bondig uitleggen. Ben je nieuwsgierig wat je wel en juist niet moet doen op het moment dat je betrokken bent geraakt bij een verkeersongeval? Wij vertellen het je!

Veiligheid boven alles

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je jezelf in veiligheid brengt. Laat je grondig onderzoeken door een arts en neem je eigen klachten serieus. Hierbij is het belangrijk dat je zo snel mogelijk handelt en dit niet gaat uitstellen tot een later moment. Wat daarnaast ook van groot belang is, is dat je al je gemaakte kosten als gevolg van het ongeval noteert. Door deze kosten bij te houden heb je een beter inzicht in de totale kosten die jij hebt gemaakt en kun je deze vervolgens makkelijker en sneller verhalen bij de tegenpartij. Als slachtoffer van een verkeersongeval sta jij in je recht om bij de tegenpartij je gemaakte kosten te declareren.

Schakel een letselschade jurist in!

Je kunt via de website www.aanrijdingletsel.nl meer informatie vinden over wat te doen na een ongeval. Wil je juist meer weten over het bedrag waar je recht op hebt na een ongeval? Dan kun je beter specifiek zoeken naar hoogte letselschade berekenen. Met behulp van een rekentool kun je een schatting maken van het bedrag waar je hoogstwaarschijnlijk recht op hebt. Maar let op: het is en blijft een schatting. Mocht je een preciezere indicatie willen van je letselschadevergoeding kun je beter een letselschade jurist inschakelen!

auto's, dauw, drinkglas

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.