Vijf interessante feitjes over het exclusieve automerk Bentley

  Vijf interessante feitjes over het exclusieve automerk Bentley

Luxe en exclusiviteit. Dat is waar Bentley bekend om staat. Voor vele een droom auto. Het Britse automerk kan de luxe combineren met snelheid en betrouwbaarheid. Als u een fan bent van Bentley is deze blog wat voor u. DBS Automotive gaat u drie interessante weetjes geven die u hoogstwaarschijnlijk nog niet wist.

  1. Als we het hebben over luxe en exclusiviteit…

Van Bentley zijn we altijd al luxe gewend. Maar de nieuwe Bentayga slaat alles. De technologie bij het Britse autobedrijf gaat als een speer en dat Valt te merken aan de nieuwe snufjes van de exclusieve SUV. verkeersbordherkenning, nachtvisie, een head-up display, Rear Crossing Traffic Warning, dodehoekdetectie en Hill Descent Control. Wat heeft een mens nog meer nodig in een auto?

  1. Het aantal veren op het logo

Voordat Bentley auto’s produceerde waren ze vliegtuig leverancier. Daarvan is ook het logo afgeleid. Wat u waarschijnlijk nog niet is opgevallen is dat het aantal veren aan de linker en rechterkant niet gelijk zijn. Aan de rechterkant zit er namelijk eentje meer dan aan de linkerkant.

  1. Bentley draagt bij aan het milieu

Algemeen bekend is dat zware automotoren veel verbruiken. Daarom doet Bentley wat om het te compenseren. De fabriek van het exclusieve automerk maakt gebruik van maar liefst 30.000 zonnepanelen!

  1. Bentley en Rolls Royce geen concurrenten?

Geloof het of niet, Vroegen hebben de 2 aartsrivalen samengewerkt. Op het moment is dit zeker niet meer het geval en zijn ze beide onder Duitse invloed. Bentley zit in de Volkswagen Group terwijl Rolls Royce zich onder BMW bevindt.

     5.

Bentley is een van de bekendste bedrijven maar tegelijkertijd ook een van de kleinste als het gaat over verkoopcijfers en personeel. Dat is ook niet heel gek want het is een exclusief automerk, maar de meeste staan er niet bij stil.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.