Zelf een race simulator huren

Organiseer je binnenkort een evenement of feestje? Denk dan eens aan het huren van een race simulator. Ook een race simulator bij je beurstand is mogelijk, je trekt hier mee ook nog eens enorm veel bekijks!

Een race simulator op je personeelsfeest

Wat is er leuker dan tegen collega’s racen voor de beste tijd? Door meerdere simulators te huren, race je samen over de mooiste circuits! De begeleider van het spel houdt de scores bij op het Top Gear Leaderboard, wie weet wordt jij wel de beste coureur van het bedrijf. Wie wil er nu niet eens in een Formule1 wagen racen?

Racen in VR

Naast racen op een Formule1 circuit is het ook mogelijk om een simulator met drie schermen te huren voor wat extra dimensie. Een van de nieuwste mogelijkheden is het racen in VR. Hierbij krijg een virtual reality bril op waardoor het lijkt alsof je helemaal in het spel zit. Het is mogelijk om 360 rond te kijken!

Een VR race simulator bestaat uit een VR-bril, een high-end game PC, LED televisie en een VR race game. Het mag gerust een paradepaardje genoemd worden.

Direct een race simulator huren?

Twijfel niet! Wij nemen u alles uit handen zodat u er geen werk aan hebt. We leveren de simulators, zetten ze op en bouwen ze na de tijd weer af. Zelfs de spelbegeleiding wordt geregeld, zo kunt u ongestoord genieten van uw evenement.  Vraag daarom vandaag nog een offerte aan om een race simulator te huren.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.