Aangereden op de fiets? Onderneem stappen!

Het kan iedereen overkomen, een aanrijding op de fiets. Grote kans dat u hier niet zonder kleerscheuren vanaf komt. Letselschade opgelopen? Laat het er dan niet bij zitten. Wanneer je als fietser wordt aangereden door een motorvoertuig zoals een auto of vrachtwagen, heeft u vrijwel altijd recht op een schadevergoeding. Hoe hoog deze vergoeding is, hangt af van verschillende zaken. Door vanaf het eerste moment goed te handelen en stappen te ondernemen is de kans op een schadevergoeding het hoogst. Verstandig is om dit uit te besteden aan specialisten die hier kennis van hebben. Wanneer u zelf aan de slag gaat met het indienen van schade kan het zijn dat u belangrijke punten mist of dat er iets anders verkeerd gaat. In het ergste geval kan het zijn dat u uw schadeclaim misloopt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zorg daarom vanaf het eerste moment voor een goede aanpak.

Hulp nodig? Schakel dan een expert in!

Bent u als fietser aangereden door een auto? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk een gespecialiseerde jurist in te schakelen die u kan helpen met dit conflict. Een jurist gespecialiseerd in letselschade kan u helpen bij het ondernemen van de juiste stappen. Door in het contactformulier in te vullen wat er precies is gebeurd, heeft de jurist inzicht in de zaak. Vervolgens kan hij of zij u advies geven over de kwestie. Het dossier wordt direct in behandeling genomen en u krijgt het beste advies. Grote kans dat uw schadevergoeding een stuk hoger ligt wanneer u hulp heeft ingeschakeld van een expert op het gebied van schadevergoeding bij letsel.

Juridische hulp

Wanneer u op de fiets bent aangereden door een motorvoertuig, is het verstandig om een specialist in te schakelen. Door te vertellen wat er is gebeurd kan hij/zij gratis juridische hulp bieden en advies geven over de kwestie.