Wordt een volwaardige heftruckchauffeur in Schiedam

Waarom zijn wij de beste heftruckopleider?

Maakt uw organisatie dagelijks veel gebruik van heftrucks? Is uw onderneming in Zuid-Holland gevestigd? Dan is BLOM in Schiedam de beste keuze om uw medewerkers op te laten leiden. BLOM staat bekend om zijn uiterst goede heftruckopleidingen door heel Nederland. Tevens beschikt BLOM uit een top team van instructeurs. Deze zijn namelijk erg vakkundig en enthousiast, zij willen uw medewerkers graag opleiding tot volwaardige heftruckchauffeurs. Dit kunnen zij als geen ander, omdat zij regelmatig worden bijgeschoold. Zij kennen dus alle ins en outs voor de besturing van de heftruck.

Een heftruckopleiding is niet niets

De heftruckopleiding is onderverdeeld in een theorie en praktijkgedeelte. Na de uitleg van de theorie en praktijk zullen er twee examens afgenomen worden. Een theorie- en praktijkexamen. Wanneer deze met een voldoende zijn afgerond zal de cursist een heftruckcertificaat ontvangen. hiermee bent u in staat aan te tonen aan de Arbo-inspectie en verzekeraars dat u er alles aan heeft gedaan om uw medewerkers op te leiden. Wanneer uw heftruckchauffeurs hun heftruckopleiding in Schiedam hebben afgerond beschikken ze over een Europees erkent heftruckcertificaat en een opleiding waarmee zij in de praktijk veiliger en efficiënter kunnen werken. BLOM opleidingen in Schiedam besteed doorgaans veel aandacht aan de praktijk en veiligheid.

Verschillende heftrucks leren besturen

Tijdens de heftruckopleiding leren de heftruckbestuurders te rijden op verschillende soorten heftrucks. Er wordt geoefend met verschillende soorten pallets met verschillende ladingen, ook wordt er gereden met vloeistof. Uw medewerkers krijgen pas een heftruckcertificaat wanneer zij de heftruck volledig met controle kan besturen en de theorie goed beheersen. Een heftruckopleiding is dus geen kleinigheid, bij BLOM in Schiedam verbeteren en verheffen wij uw chauffers. Op deze manier kan de veiligheid op de werkvloer verbeterd en gewaarborgd worden.
Twijfel niet langer en meld uw medewerkers vandaag nog aan voor een heftruckopleiding die het beste bij hun kennen en kunnen aansluit.

heftruckcursus schiedam