Waarom een heftruck de productiviteit kan verhogen

U bent bezig met een project, u zit krap met tijd om de deadline te halen. Maar de spullen moeten nog van het terrein af, om de volgende taak te starten. Dan is een heftruck toch geen overbodige luxe. U kunt een heftruck voor een heleboel zaken gebruiken binnen en zowel als buiten werk is een heftruck handig. En dit is maar een van de vele voordelen waar een heftruck u bij kan helpen. In dit artikel ga ik u meer vertellen over wat een heftruck allemaal voor u kan betekenen. En wat de eigenschappen van een heftruck zijn. En uit eindelijk wat het kost om er een te huren.

Eigenschappen heftruck

De heftruck werd rond de periode van de eerste wereldoorlog geproduceerd, In Engeland en de Verenigde Staten. Een heftruck bestaat uit velen eigenschappen. Dit heeft te maken met de vele soorten heftrucks. Vrijwel de meeste heftrucks in Nederland zijn uitgerust met een motor die draait op diesel of autogas. U kunt er ook voor kiezen om een elektrische heftruck met een elektrische aandrijving te kopen/huren. Hieronder staan een aantal verschillende soorten heftrucks

• Vorkheftruck
• Handpallet truck
• Elektropallet truck
• Reachtruck
• Order verzamel truck

Zoals u kunt zien zijn er veel verschillende soorten heftrucks. De meest voorkomende heftruck is de Vorkheftruck. De vorkheftruck wordt vaak ingezet in bij bouwmarkten, scheepswerven, kassen en transportbedrijven. De eigenschappen van een vorkheftruck zijn: het heeft een elektrische aandrijving en is in staat om tussen de 2 en 7,5 ton te tillen. Het is ook in staat om binnen en zowel als buiten tilwerk te verrichten. Een ander veelvoorkomende heftruck is de elektropallettruck. Deze wordt vaak ingezet bij het laden en lossen van goederen. Om bijvoorbeeld er zo voor te zorgen dat het soepel en onbeschadigd in het magazijn komt.

Heftruck huren?

Als u een heftruck wilt huren is het verstandig om dat te doen bij een bedrijf die er verstand van heeft. En die al jaren ervaring heeft met de verhuur van heftrucks. Het is ook belangrijk dat u let op dat het verhuurbedrijf diverse verhuur machines beschikbaar heeft, en dat het variërend van pallettrucks tot aan een industriële vorkheftruck.
Het is ook fijn als een verhuurder binnen 24 uur snel en flexibel kan inspelen. Stelt u voor dat er onverwachte orders binnen komen die het bedrijfsproces beïnvloeden. Is het fijn als een verhuurder soepel is en u kan helpen.
Maar wat betaalt u nou uiteindelijk voor een heftruck? De meeste heftrucks zijn huur baar met de prijs op vraag. U kunt dus een heftruck huren per offerte dit komt omdat het er licht waar u uw heftruck voor gebruikt. Er zijn wel heftruck modellen waar een standaardprijs voor gehanteerd word. Neem als voorbeeld de reachtruck die kost 120 euro per dag. Maar uiteindelijk is handiger om een heftruck te huren op vraag.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.