Volg een heftruckopleiding die bij u past in Amsterdam

BLOM: de beste keuze als het gaat om heftruckopleidingen

Bent u een werkgever en bent u opzoek naar een goede heftruckopleiding voor uw werknemers in de hoofdstad van Nederland? Dan kan BLOM Amsterdam u helpen! Wij hebben al jarenlang ervaring met het opleiden van cursisten tot volwaardige heftruckchauffeurs. Tevens hebben wij een team vol vakkundige instructeurs die uw medewerkers vol enthousiasme willen helpen met het behalen van een heftruckcertificaat.

Grondige instructies voor het besturen van een heftruck

De Arbowet en verzekeraars verplichten u als werkgever om al uw medewerkers te voorzien van grondige instructies alvorens zijn een heftruck gaan besturen. Echter is ‘grondige instructies’ een vaag begrip, iedereen kan hier iets anders onder verstaan en daardoor kunnen er discussies ontstaan met de Arbowet en verzekeraars. Deze discussies wilt u het liefst voorkomen. Deze kunnen u namelijk boetes opleggen of een magazijn helemaal stil leggen. Tevens kunnen de discussies vele nare gevolgen hebben, helemaal als er net een ongeval heeft plaats gevonden. Houdt het daarom niet bij vage grondige instructies maar laat al uw heftruckcertificaat een heftruckcertificaat halen in Amsterdam!

Wacht niet langer en meld uw medewerkers vandaag nog aan voor een heftruckopleiding die bij hen past in Amsterdam! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Heftruckopleiding Amsterdam