Jouw auto

Je auto, daar ben je trots op. Want het is zoveel meer dan je vervoersmiddel. Je auto, dat is echt jouw heilige koe. Want die auto waarin je rijdt, die heb je zelf met zorg uitgekozen. Je hebt je lang georiënteerd in de showroom, vele dealers ben je langs geweest, totdat je keuze was gemaakt. Tegelijkertijd ben je je heel bewust van je persoonlijke veiligheid. En van de veiligheid van je mede weggebruikers natuurlijk. Daarom bel jij niet met je mobiele telefoon achter het stuur. Nou ja, zo min mogelijk dan natuurlijk.

Niet zomaar een telefoonhouder

Je mobiele telefoon heb je onder het autorijden niet in je broekzak zitten. Omdat dat helemaal niet lekker zit, omdat je telefoonhouderbang bent dat je het glas zal beschadigen,
maar ook omdat je er dan onderweg niets aan hebt. Jij hebt je dus minstens net zo goed georiënteerd op de aanschaf van je mobiele telefoonhouder als op de aanschaf van je auto. Jouw mobiele telefoonhouder in je auto is al net zo mooi als je auto zelf. Het is de perfecte combinatie; jouw mobiele telefoonhouder is er niet zomaar één, het is een Brodit telefoonhouder. Dat is echt een merk wat er in de huidige markt die overstroomd wordt door carkits en mobiele telefoonhouders met kop en schouders bovenuit steekt.

Iets nieuws: Brodit

In een wereld waarin niets nog nieuw is, komt Brodit met iets verfrissends. Doeltreffend en functioneel, maar tegelijkertijd heel mooi en afgestemd op jouw auto en jouw mobiele telefoon; een telefoonhouder die geheel opgaat in jouw dashboard. Geen lelijk apparaat wat je op het ventilatie rooster van je auto klikt, maar een zorgvuldig ontworpen houder die stevig wordt vastgeklonken in je dashboard. Brodit is het grote bewijs; mooi en functioneel gaan prima samen. Brodit heeft door waar het om gaat voor jou als automobilist; comfort en veiligheid, als de perfecte symbiose.