Rijden als een baas

Hoe herken je de auto van je werkgever op een parkeerplaats? Het antwoord is eenvoudig. De auto van je baas is een echte executive auto. Hij zal deze niet altijd zelf besturen. Veel belangrijke mensen hebben een privé chauffeur die hun naar de werkplek rijdt. De auto van je baas is doorgaans ook heel mooi uitgerust. Hij beschikt over de nodige luxe. Eén van de kenmerken van een executive auto is dat er wifi in zit verwerkt. Je baas hecht waarde aan zijn comfort onder het autorijden.

Stel je voor dat jij dit bent

Jij als ondergeschikte kan alleen maar watertandend kijken naar de auto van je baas. Dit zou jij ook wel willen zeg. Je ziet het al helemaal voor je hoe jij in de file staat. Met je handen aan het stuur geniet je van een internetverbinding onderweg. Je iPad hangt op je dashboard naast je mobiele telefoon. Jij bent  optimaal bereikbaar. Heb je een keer vrienden in je auto dan kijken ze hun ogen uit.

Haalbare luxe

Het is nu tijd om te stoppen met dagdromen en eens goed naar je auto te kijken. Ook jij kan namelijk rijden als een baas. Die luxe van de iPad en je mobiele telefoon op je dashboard is ook voor jou haalbaar. Hoe je dit doet is heel eenvoudig. Je rijdt naar een auto hifi centrum en vraagt naar Brodit. De Brodit telefoonhouder voor je Samsung S5 biedt de oplossingen om van jouw auto een executive auto te maken. Dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Je telefoon en je iPad worden bovendien opgeladen onder het rijden. Enorm praktisch en heerlijk comfortabel.