Een heftruckcertificaat haal je in de hoofdstad van Nederland

Volg een heftruckopleiding in Amsterdam

Wil je graag je eigen heftruckcertificaat halen? Ben je woonachtig in de buurt van Amsterdam? Bij ons kan je snel je eigen heftruckcertificaat behalen. Wij heeft al jarenlange ervaring met het voorbereiden van cursisten voor het theorie- en praktijkexamen.

Verschillende soorten heftruckopleidingen

Wij bieden verschillende soorten heftruckopleidingen aan die perfect bij het kennen en kunnen van de cursist aansluiten. Zo hebben een heftruckopleiding voor beginners, deze is voor cursisten die nog geen enkele ervaring hebben met besturen van een heftruck. Deze basisopleiding zal twee dagen in beslag nemen. Tevens hebben we een heftruckopleiding voor gevorderden, deze is voor mensen die al wel ervaring hebben met het besturen van een heftruck, maar nog geen heftruckcertificaat hebben. Deze opleiding zal een dag in beslag nemen. Ten slotte is er een heftruckopleiding voor experts. Deze opleiding is bedoeld voor mensen die in het verleden al eens een heftruckcertificaat hebben behaald, maar waarvan deze is verlopen of in de nabije toekomst gaat verlopen. Door middel van deze herhalingscursus kan het heftruckcertificaat verlengd worden. De kennis wordt tijdens deze herhalingscursus opgefrist. Op deze manier kan de veiligheid op de werkvloer opnieuw worden verbeterd en gewaarborgd.

Waarom is een heftruckopleiding belangrijk?

Elke organisatie die met heftrucks werkt, is volgens de Arbowet en verzekeraars verplicht om alle heftruckbestuurders te voorzien van grondige instructies alvorens zij dit hulpmiddel gaan besturen. Er kunnen soms discussies ontstaan doordat er onduidelijkheid is over de grondige instructies. Door een heftruckcertificaat te behalen kan de deze discussies voorkomen. Dit certificaat geeft namelijk aan dat jij en je werkgever er alles aan hebben gedaan om de veiligheid op de werkvloer te waarborgen en te vergroten. Een heftruckcertificaat biedt dus vele mogelijkheden voor jou en het bedrijf waar je werkt. Twijfel niet langer en schrijf je vandaag nog in voor een heftruckopleiding bij jou in de buurt!

heftruckcertificaat halen