Dakdragers voor de Renault Megane en Scenic

We zitten op het moment vol in het wintersportseizoen en veel mensen nemen graag de auto mee op wintersportvakantie. Het heeft immers vele voordelen om met de auto op vakantie te gaan, maar helaas komen er ook enkele nadelen kijken bij het meenemen van de auto op vakantie. Het grootste nadeel is natuurlijk het ruimtegebrek, zeker op wintersportvakantie. Bij een vakantie met het vliegtuig of met de trein is het meenemen van veel of grote bagage simpelweg een kwestie van meer bagage inchecken of een plekje zoeken voor de ski’s, maar zodra u op wintersportvakantie gaat met de auto krijgt u te maken met een beperkte hoeveelheid bagageruimte. Voor de Renault is er een hele simpele oplossing voor dat probleem: dakdragers Renault Megane en dakdragers Renault Scenic.

Dakdragers voor de Renault Megane en Renault Scenic zijn een veel eenvoudigere oplossing dan bijvoorbeeld een aanhangwagen of extern vervoer: na de vakantie kunt u de dakkoffer weer van uw auto halen en netjes opbergen tot de volgende vakantie. U kunt de dakkoffer blijven hergebruiken en wanneer u niet op vakantie bent, neemt deze veel minder ruimte in dan een aanhangwagen. Bovendien is het een minder grote investering! Ten slotte is het natuurlijk duurzamer dan iedere keer extern vervoer in te huren.

 

Dakdragers Renault Megane

Dakdragers Renault Megane zijn eenvoudig op uw Renault te monteren en bieden zeeën van ruimte. Zodra u dakdragers Renault Megane heeft, kunt u namelijk eenvoudigweg een dakkoffer op het dak van uw auto zetten en kunt u uw ski’s, snowboard of andere wintersportbenodigdheden simpelweg op het dak kwijt!

 

Dakdragers Renault Scenic

 

Dakdragers Renault Scenic

Voor dakdragers Renault Scenic geldt in principe hetzelfde als voor de Renault Megane dakdragers: monteer ze simpelweg op het dak van uw auto en u heeft ineens veel meer extra ruimte voor uw spullen. Of u nu op zomervakantie gaat of op wintersportvakantie, op uw dakdragers Renault Scenic kunt u een tent kwijt, uw nordic walking sticks of andere tassen met uw bagage. Wat het ook is, met een betrouwbaar paar dakdragers is het eenvoudig mee te nemen op vakantie!