Brodit als bijrijder

Alles bij de hand

Wanneer jij op reis gaat neem je graag van alles met je mee, ook voor onderweg. De tas met broodjes heeft zijn vaste plek tussen de bestuurdersstoel en de bijrijdersstoel. De kinderen zitten op de achterbank, met de slaapzakken en kussens bij zich zodat ze klaar zijn voor een lange reis. Na een intensieve voorbereiding ga je met je gezin op pad. Aan alles is gedacht. De reispapieren, paspoorten, en wat je al niet verder kan bedenken; alles is bij de hand. Ook je mobiele telefoon verdient wat dat betreft een goede plek onderweg.

Je mobiele telefoon is onmisbaar

Want waar zou jij zijn zonder je mobieltje? Je ziet precies waar je onderweg files tegen zal komen, en ook houd je de weersverwachtingen nauwgezet in de gaten. En wanneer het gesprek verstomt omdat het ’s nachts zo heerlijk rustig rijden is en je bijrijders in slaap dommelen geniet jij van je persoonlijke playlist. Jouw muziek die je met net zoveel zorg hebt uitgezocht. Want de tijd dat je alleen maar belde en sms-te met jouw mobieltje ligt ver achter je. Je mobieltje is veel belangrijker geworden, en waarom zou je het dan wegmoffelen; jouw mobieltje hoort thuis op je dashboard.

Jouw mobiele telefoon verdient Brodit

Je mobiele telefoon verdient een mooie plek die er speciaal voor is ingericht. Brodit maakt speciaal voor jou een mobiele telefoonhouder voor je iPhone 6 die muurvast zit verankerd in je dashboard. Zonder dat je hem ziet zitten, zonder dat je de aanwezigheid als storend kan ervaren. Je mobiele telefoon zelf heeft bij de ontwerpers van Brodit dezelfde aandacht. De houder waar jij je telefoon in klikt is met net zoveel zorg ontworpen. Jouw mobiele telefoon zit muurvast, en daarnaast biedt Brodit jou een optimaal rijcomfort. Daar waar een dashboard ophoudt begint Brodit. Zo ga jij comfortabel op reis. Bon voyage.